avainlippu

Mallisto

Laudemallistomme edustaa vuosien pitkäjänteistä kehitystyötä sekä suomalaista puusepän tinkimätöntä ammattitaitoa. Kokonaisuuden viimeistelee laadukas kiuas- ja kuituvalaisinvalikoima. Ne luovat yhdessä hienoimmat saunatunnelmat.

Arvomaailmamme

Asioita, joihin uskomme

Suomalainen ammattitaito

Vaalimme ja kehitämme arvokasta suomalaista puuseppäperinnettä. Työskentelemme Hämeenkyrössä Pirkanmaalla. Paikallinen ja kotimainen työ on meille kaikille erityisen tärkeää.    

Muotoilu ja design

Laudelinjat voivat olla kaarevia tai hyvin minimalistisia ja moderneja. Pelkkä silmiä silmiä hivelevä muotoilu ei riitä. Mallisuojatut lauteemme ovat suunniteltu palvelemaan arjessa.

Asiakastyytyväisyys

Suunnittelemme ainutlaatuisen saunatunnelman mökille, omaan kotiin tai vaikka isoon kylpylään. Toimitamme ensiluokkaiset tuotteet joustavasti sovitun aikataulun mukaan.

Uutiset

Seuraa ajankohtaisia kuulumisiamme.

Tavataan ASTA-messuilla tulevana viikonloppuna!

Tavataan ASTA-messuilla tulevana viikonloppuna!

Julkaistu luokassa Messut

Voit tutustua tuotteisiimme jälleen ASTA Rakentaja-messuilla. Löydät meidät osastolta A729. Messut ovat avoinna 5.-7.2.(pe-su) klo 10-17. Tervetuloa tutustumaan!

Habitare kutsuu!

Habitare kutsuu!

Julkaistu luokassa Messut

Syksyn saapuessa on aika suunnata Messukeskukseen. Habitare, Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma tarjoaa monenlaista ohjelmaa. Myös Anni-lauteet on mukana – esittelemme uuden luksustuotteemme Anni Specialin! Meidät löydät kylpyhuoneet ja saunat -osastolta numerosta 7b49. Messualueen karttaa voit silmäillä täällä. Tule tutustumaan meihin ja käsityönä tehtäviin lauteisiimme! Habitaressa nähdään!  

Anni-lauteet uusi ilmettään

Anni-lauteet uusi ilmettään

Julkaistu luokassa Yleinen

Anni-lauteet uusi kesän aikana visuaalisen ilmeensä. Miten onnistuimme? Logon kaareva muoto ammentaa Anni-lauteiden linjoista, oranssi väri pohjaa kiukaan hehkuvaan lämpöön. Sivustollamme halusimme tuoda esiin inspiraatiomme lähdettä, suomalaista luontoa. Vaikka ulkoasumme muuttuikin, toimintamme ydin pysyy samana. Se on puuseppäperinteeseen pohjaava rautainen ammattitaito ja kotimainen työ.

Luonnon ja saunan harmoniassa on suomalaisuuden ydin.

Meistä sanottua

”Tuli törkeän hieno sauna. Ja lauteet on tosi komeat. Kiitos hyvästä työstä.”

- Tomi, Hyvinkää

”Kiitos vielä upeista lauteista. Juhannuksena päästiin ensimmäistä kertaa saunomaan. Ehdottomasti voin suositella lauteitanne kenelle tahansa.”

- Sanna, Kokemäki

”Hoiditte homman todella hienosti, kun toimititte lauteet tänne vähän kauemmaksi.”

- Samuli, Cheserex, Sveitsi