Notice: wpdb::prepare kutsuttiin väärin. Kyselyssä on väärä määrä paikanvarauksia (2) suhteessa annettujen argumenttien määrään (3). Lisätietoja: Debugging in WordPress.(Tämä viesti lisättiin versioon 4.8.3.) in /var/www/fs2/22/lauteetf/public_html/wp-includes/functions.php on line 4773
Anni-lauteet » Anni
Sosiaalinen media

Anni-lauteet on kaarevia muotoja arvostavan saunojan valinta. Sen erikoisuutena on mallisuojattu istuinmuotoilu, jolla saadaan kokonaisuuteen yksi ulottuvuus enemmän.

Istuinosa työstetään hieman koveraksi, jolloin istuinasennosta tulee nautittava ja ulkonäköön saadaan huonekalumaisuutta. Muoto ei rajoita istuinasentoa ja lauteella voi myös maata. Toteutamme Anni-lauteen tarvittaessa myös ilman muotoilua.

Anni-laude on rakenteeltaan pyöreämuotoinen kulmalaude. Siitä tehdään lähinnä L- ja U-muotoisia laudekokonaisuuksia. Anni-laudekokonaisuuksissa käytetään usein suurempaa alalauderakennetta. Tällöin lähes koko saunatila on katettu ja kiuas upotettu laudetasoon. Anni-laude asennetaan omien tukijalkojen varaan. Sen lisäksi istuinrunko ja selkänojat kiinnitetään seinään.

Lauderakenteen ansiosta ritilät on vaivatonta nostaa sivuun pesua ja siivousta varten. Myös koko alalaude on purettavissa. Väliritilöiden ja suojakaiteiden ansiosta saunomisesta tehdään turvallinen elämys myös perheen pienimmille.

 

Pyydä tarjous lauteista