Notice: wpdb::prepare kutsuttiin väärin. Kyselyssä on väärä määrä paikanvarauksia (2) suhteessa annettujen argumenttien määrään (3). Lisätietoja: Debugging in WordPress.(Tämä viesti lisättiin versioon 4.8.3.) in /var/www/fs2/22/lauteetf/public_html/wp-includes/functions.php on line 4773
Anni-lauteet » Lassi Pro
Sosiaalinen media

Lassi Pro -laude edustaa modernia ja pelkistettyä saunasisustustyyliä. Laudemallin profiloinnille on myönnetty mallisuoja.
Massiivisen pitkittäislauteen etureunassa on tyylikäs, pienellä pyöristyksellä viimeistelty viistoreunainen profiili.

Laude valmistetaan korkealaatuisesta, 140-185 mm leveästä materiaalista. Lauteen reunaprofiilin ja istuinosan kulmaukset huolitellaan puusepän tyyliin: näyttävillä jiiriliitoksilla.
Laudetta valmistetaan yhden seinän istuimena, vastakkainistuttavana sekä kulmamallina (L- ja U-istuinosa).

Suuri alalaudekokonaisuus asennetaan seinäkannakkeiden tai tukijalkojen varaan. Alalaude ulottuu takaseinään, istuimen alle. Istuinosan ja alalauteen väli on avoin. Istuin asennetaan piilossa olevien seinäkannakkeiden päälle tai se seisoo alalauteen päällä tukijalkojen varassa. Laude vaatii TUENNAN paneloinnin alle!

Istuin- ja alalauderitilät saa irti nostamalla. Irroitettava selkänoja kiinnitetään seinään erillisillä kannakkeilla. Laudekokonaisuuteen kuuluu aina erillinen nousuaskelma, joka voidaan korvata tarvittaessa ylellisemmällä 2-askelmaisella portaalla. Kokonaisuutta voidaan täydentää lisävarusteilla, kuten kaiteilla.

Lassi Pro -lauteen materiaalivaihtoehtoina ovat kirkas haapa, tervaleppä, lämpökäsitelty haapa, jättiläistuija (140 mm) ja lämpökäsitelty radiata (185 mm).

 

Pyydä tarjous lauteista