Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TTrust_Testimonials has a deprecated constructor in /var/www/fs2/22/lauteetf/public_html/wp-content/themes/port/admin/widgets.php on line 354

Notice: wpdb::prepare kutsuttiin väärin. Kyselyssä on väärä määrä paikanvarauksia (2) suhteessa annettujen argumenttien määrään (3). Lisätietoja: Debugging in WordPress.(Tämä viesti lisättiin versioon 4.8.3.) in /var/www/fs2/22/lauteetf/public_html/wp-includes/functions.php on line 4773
Anni-lauteet » Lassi
Sosiaalinen media

Lassi-laude on edullinen, yhden seinän muotolaudemalli. Lassi-lauteella on rentouttava istua ergonomisen istuinmuotoilun ansiosta. Jokainen laude valmistetaan erikseen suunniteltujen mittojen mukaisesti.

Lauteelle kiinnitetään sivuseiniin erilliset laudekannakkeet, joiden varaan istuin- ja alalaude-elementit nostetaan. Lassi-lauteen yhteyteen toimitetaan erillinen kiuaskaide. Selkänoja ruuvataan seinäpaneeliin kiinni ja väliritilä on irti nostettavissa. Alalaude on helppo työntää siivouksen ajaksi istuimen alle.

Lauteen mukaan pakataan aina asennustarvikkeet, laudeöljy sekä kuvallinen asennus ja hoito-ohje. Lauteen asennustyö on helppo toteuttaa vaikka itse.

Vaihtoehtoisesti laude voidaan toteuttaa laajennetulla alalauteella, johon kiuas upotetaan (kiuasintegrointi).

Huom. Lauteen seinäkannakkeiden tuenta on syytä huomioida ennen panelointia!

 

Pyydä tarjous lauteista