Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TTrust_Testimonials has a deprecated constructor in /var/www/fs2/22/lauteetf/public_html/wp-content/themes/port/admin/widgets.php on line 354

Notice: wpdb::prepare kutsuttiin väärin. Kyselyssä on väärä määrä paikanvarauksia (2) suhteessa annettujen argumenttien määrään (3). Lisätietoja: Debugging in WordPress.(Tämä viesti lisättiin versioon 4.8.3.) in /var/www/fs2/22/lauteetf/public_html/wp-includes/functions.php on line 4773
Anni-lauteet » Oheistuotteet
Sosiaalinen media

Kiukaat

Magnum-sähkökiukaat

Magnum-kiuas on täysin kotimainen design-kiuas, jonka pieni suojaetäisyys mahdollistaa trendikkäät ja viimeistellyt lauderatkaisut. Magnum-kiukaissa on painovoimainen ilmankierto kiukaan keskiosalla, joka takaa kiukaan kivitilan nopeamman lämpenemisen ja kiukaan ulkopinnan jäähdytyksen. Kiukaissa on neljä vaihtoehtoista yläosaa.

magnum-2

Magnum Original (Malja- yläosa)

Original-mallissa on 12 kpl kuituvaloja, jotka valaisevat kiukaan puolestavälistä kiukaan kivipintaa ylöspäin. Löylyä heittäessä vesihöyry kohtaa valon ja tekee saunomisesta miellyttävän eloisan tunnelman. Valon lähteenä toimii yhden watin led-projektori, josta saadaan yllättävän hyvä valaistus kiukaalle. Kiukaan alaosan suojaetäisyys alalauteeseen on ainoastaan 20 mm (700 mm korkeuteen asti).

lite_tulppaani-6-9kw-w

Magnum Lite (Tulppaani-yläosa)

Lite-malli on valoton versio Original-kiukaasta. Kiukaan alaosan suojaetäisyys alalauteeseen on 50 mm (700 mm korkeuteen asti).finlandia_keskus_blank

Kaikissa Magnum-kiukaissa on erillinen kiukaan ohjauspaneeli, jonka saa laittaa saunassa 1000 mm korkeuteen. Ohjainpaneeli näyttää saunan lämpötilaa ja jäljellä olevaa päälläoloaikaa. Ohjainpaneelissa on myös ajastusmahdollisuus. Ohjainpaneelin kaapeli on 10 m pitkä.

Tarkemmat tiedot valmistajalta.

 IKI-sähkökiukaat
Pilari-IKI 10kW

Pilari-IKI 10kW

Hyvä sähkökiuas sisältää paljon kiviä ja niitä IKI-kiukaissa riittää. IKI-löyly perustuu suureen kivimassaan, joka oikeassa suhteessa kiukaan tehon kanssa takaa ikimuistoiset ja runsashappiset löylyt lyhyellä lämmitysajalla. IKI-sähkökiukaat ovat vaivattomia, mutta niiden antamat löylyt ovat yhtä pehmeät kuin puukiukaiden. Vastusten laajan kosketuspinnan ja vapaan ilmankierron ansiosta kiuaskivet lämpeävät nopeasti. Jokainen IKI-kiuas valmistetaan käsityönä Suomessa korkealuokkaisista materiaaleista tinkimättömällä ammattitaidolla.

Kulma-IKI 6kW

Kulma-IKI 6kW

Kulmakiukaan tilantarve saunassa on pieni ja laude voidaan tuoda lähelle kiuasta. Tämä antaa tilaa luovalle suunnittelulle lauderatkaisuissa.

Seinä-IKI voidaan asentaa suoraan saunan paneeliseinää vasten. Kiukaan syvyys on ainoastaan 27 cm, joten kiuas vie todella vähän tilaa.

Seinä-IKI 9kW

Seinä-IKI 9kW

Monolith-sähkökiuas on suunniteltu yhteistyössä IKI-Kiuas Oy:n ja dSign Vertti Kivi & Co:n suunnittelijoiden kanssa tyydyttämään tyylitietoiset ja modernit saunatarpeet. Monolith-kiukaassa yhdistyvät suomalainen muotoilu, tyylikkyys ja käytännöllisyys. Monolith-tornikiuas koostuu hiotuista RST-putkirakenteista, jolla lämpö saadaan sidottua kiukaan tärkeimpään osaan; kiviin.

IKI Monolith 6,9kW

IKI Monolith  6,9kW

Tarkemmat tiedot valmistajalta.

Saunan kuituvalaistus

Tunnelmallinen valaistus saunaan syntyy harkituilla valaistusratkaisuilla. Kuituvalo sopii saunaan erinomaisesti sen kauniin lämpimän värisävyn, kestävyyden sekä helpon asennettavuutensa puolesta. Käytämme kotimaisia Cariitti-kuituvalaistustuotteita.

Kattokuituvalaistus
Kattokuituvalaistus

Kattokuituvalaistus

Led-projektoreilla varustetut saunavalaistussarjat takaavat alhaisen energiankulutuksen sekä erittäin pitkän käyttöiän. Täysin äänettömät, vähän lämpöätuottavat led-projektorit ovat erityisesti saunanvalaistukseen suunniteltu. Projektoreiden suojausluokitus on IP20. Valokuidut asennetaan normaalisti kattoon ja/tai seinille paneloinnin yhteydessä.

Laudekuituvalaistus
Laudekuituvalaistus

Laudekuituvalaistus

Lasikuiduista valmistetut laudevalaistussarjat voidaan asentaa jälkikäteen. Valaistussarjoissa ovat valmiina kiuaslinssi ja kostean tilan led-projektori. Selkänojaan sekä ylälauteen alle sijoitettavat valokuidut antavat epäsuoraa valoa lauteille ja seiniin. Reiät kuituja varten porataan lauteisiin jo valmistusvaiheessa. Kiuaslinssi asennetaan kattoon (paneloinnin yhteydessä), tai sillä voidaan valaista esim. valaistava löylyastia. Laudekuitusarjan projektori (IP65) voidaan asentaa saunatilaan istuinlauteen alle.

Anni-kuituvalaistus

Anni-valaistuksen ideana on antaa voimakas, epäsuora valo laudenurkkiin. Tämä saadaan aikaan kattoon asennettavilla tehokkailla kuituvaloilla. Kattokuitujen ohella sarja sisältää 10 kpl laudekuituvaloja, jotka voi sijoitella esim. istuinlauteen reunaan. Sarja sisältää myös kiuaslinssin. Kuituvalaisimen projektori (IP65) voidaan asentaa saunatilaan istuinlauteen alle.

Anni-kuituvalaistus

Anni-kuituvalaistus

Valaisinkalusteet

Saunan sisutus voidaan viimeistellä kuituvalaistukseen integroitavalla valaistavalla löylyastialla tai löylymittarilla.

Tarkemmat tiedot valmistajalta.

Valaistava kiulu ja saunahana

Valaistava kiulu ja saunahana

Valaistava lämpömittari

Valaistava lämpömittari

Saunahana

Saat kauttamme myös laadukkaan hanan löylykiulun yhteyteen. Christina-hana on messinkirunkoinen ja kestää 80 asteen lämpötilan.

Saunapaneeli

Saat halutessasi saunatoimituksen yhteyteen myös seinä- ja kattopaneelit. Pidämme varastossa 15×125 STS-paneelia eri pituuksina, materiaalina tervaleppä ja lämpökäsitelty haapa.

STP15-x-125-leppä-wSTP15-x-125-l.haapa-w

 

 

 

 

Tervaleppä STS 15 x 125      Lämpök. haapa STS 15 x 125

Pyydä tarjous